Indyk z sezamowym sosem orzechowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Indyk z sezamowym sosem orzechowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz sos teriyaki, pomarańczową marmoladę, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Makaron sezamowy z sosem orzechowym, Sate z kurczaka sezamowego z sosem orzechowym, oraz Cukinia "makaron" z sosem sezamowo-orzechowym.
Instrukcje
Każdy kawałek indyka zwinąć szczelnie, zaczynając od jednego z krótkich końców; każdy przekrój poprzecznie na 3 roladki.
Włóż wykałaczkę do każdej rolki, aby ją zabezpieczyć.
Wymieszać pozostałe składniki aż do dobrze wymieszane.
Służyć jako dip dla indyka roll-up.