Indyk Wędzony Miodem

Indyk Wędzony Miodem
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Miód wędzony Indyk może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 54. Mieszanka oleju roślinnego, mesquite zrębki, miód, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Indyk Wędzony Solony Miodem, Indyk solony z miodem i wędzony, oraz Cytrusowy Miód Solony Wędzony Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło. Jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, użyj około dwukrotności normalnej ilości węgla drzewnego. Zrębki moczyć na patelni z wodą i ustawić obok grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
PatelniaPatelnia
2
Usuń szyję i podroby z indyka. Opłucz ptaka i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
3
Umieść na dużej jednorazowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W średniej misce wymieszaj szałwię, zmielony czarny pieprz, sól selerową, bazylię i olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sól SelerowaSól Selerowa
BazyliaBazylia
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać mieszaninę równomiernie na indyka. Na patelni obrócić stronę piersi indyka i poluzować folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Umieść patelnię na rozgrzanym grillu. Wrzuć garść zrębków na węgle. Zamknij pokrywkę i gotuj przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Wrzuć jeszcze 2 garści namoczonych wiórów na ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
8
Mżawka 1/2 miodu nad ptakiem i wymienić folię. Zamknij pokrywę grilla i kontynuuj gotowanie 1 1/2 do 2 godzin lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 180 stopni F (80 stopni C) w najgrubszej części uda.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Odkryj indyka i ostrożnie obróć go do góry na patelni. Podlać pozostałym miodem. Pozostawić indyka odkrytego i gotować 15 minut. Ugotowany miód będzie bardzo ciemny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia4
Magazyn