Indyk w garnku
Indyk w garnku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 19g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku jabłkowego, pierś z indyka, mielona musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, Instant Pot Turkey Taco Pasta, oraz Crock Pot Kid-Friendly Turcja Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć skórkę indyka do góry w 5-qt. powolna kuchenka.
Połączyć sos żurawinowy, cukier, sok jabłkowy, ocet, czosnek, musztarda, cynamon, goździki i ziele angielskie; polać indyka. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub do czasu, aż termometr mięsa wykaże 170°.
Wyjmij indyka na deskę do krojenia; utrzymuj ciepło. Odcedzić soki do gotowania. W rondlu łącz mąkę i wodę do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo mieszaj z przecedzonymi sokami. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. W razie potrzeby wymieszać z sosem browning.
Podawać z pokrojonym indykiem.