Indyk w garnku

Indyk w garnku
Indyk w garnku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 19g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku jabłkowego, pierś z indyka, mielona musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, Instant Pot Turkey Taco Pasta, oraz Crock Pot Kid-Friendly Turcja Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć skórkę indyka do góry w 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Połączyć sos żurawinowy, cukier, sok jabłkowy, ocet, czosnek, musztarda, cynamon, goździki i ziele angielskie; polać indyka. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub do czasu, aż termometr mięsa wykaże 170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Wyjmij indyka na deskę do krojenia; utrzymuj ciepło. Odcedzić soki do gotowania. W rondlu łącz mąkę i wodę do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo mieszaj z przecedzonymi sokami. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. W razie potrzeby wymieszać z sosem browning.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Podawać z pokrojonym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn