Indyk w garnku

Indyk w garnku
Indyk w garnku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 19g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku jabłkowego, pierś z indyka, mielona musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, Instant Pot Turkey Taco Pasta, oraz Crock Pot Kid-Friendly Turcja Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć skórkę indyka do góry w 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Połączyć sos żurawinowy, cukier, sok jabłkowy, ocet, czosnek, musztarda, cynamon, goździki i ziele angielskie; polać indyka. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub do czasu, aż termometr mięsa wykaże 170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Wyjmij indyka na deskę do krojenia; utrzymuj ciepło. Odcedzić soki do gotowania. W rondlu łącz mąkę i wodę do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo mieszaj z przecedzonymi sokami. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. W razie potrzeby wymieszać z sosem browning.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Podawać z pokrojonym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn