Indyk Pieczony Ziołami

Indyk Pieczony Ziołami
Pieczony w ziołach Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 124g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.96 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, tymianku, indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki z indyka pieczone w ziołach z dressingiem Mango, limonką i imbirem oraz prażonymi słodkimi ziemniakami, Pieczony indyk z masłem ziołowym i prażoną szalotką, oraz Ziołowy Pieczony Indyk.

Instrukcje

1
Wyjąć podroby i szyję z indyka i spłukać indyka zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dobrze opróżnić wnękę; osuszyć. Wiązać końce nóg razem ze sznurkiem kuchennym; podwijać końcówki skrzydeł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Umieścić pierś bokiem do góry, na lekko nasmarowanym stojaku do pieczenia w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
5
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wymieszać tymianek, następne 2 Składniki, 1 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz; wcierać mieszaninę do jamy indyka. Natrzyj masło na indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Pozostałą sól i pieprz posypać na zewnątrz indyka; wcierać w skórę. Ułożyć cebulę i kolejne 3 składniki wokół podstawy indyka na patelni; dodać wino i 1 szklankę wody na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Włożyć indyka do piekarnika; obniżyć temperaturę piekarnika do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Piec w temperaturze 325 przez 3 godziny lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą część uda 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjmij indyka z piekarnika; Zwiększ temperaturę do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Podsmaż indyka z sokami z patelni i odstaw 15 minut; wróć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Piec w temperaturze 425 przez 10 do 15 minut lub do złotego brązu i termometr rejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Niech Indyk stać na patelni 30 minut; przenieść do półmiska. Rezerwy Pan kapie na łatwy SOS indyka, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z IndykaSos Z Indyka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
* Można zastąpić mrożonego całego indyka, rozmrożonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
15
Przepis przyniósł do stołu przez Szefa Kuchni Frank Stitt Highlands Bar and Grill w Birmingham, Alabama.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojonażółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn