Indyk Pieczony Z Rozmarynem

Rozmaryn pieczony indyk może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 129 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka soli, mielonego pieprzu, indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, który nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Indyk Pieczony Z Rozmarynem, Indyk Pieczony Z Rozmarynem, oraz Piwo i rozmaryn pieczony indyk.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, czosnek, rozmaryn, bazylia, włoskie przyprawy, czarny pieprz i sól. Odstawić.
Umyć indyka wewnątrz i na zewnątrz; osuszyć.
Usuń wszelkie duże złogi tłuszczu. Rozluźnij skórę od piersi. Odbywa się to poprzez powolną pracę palcami między piersią a skórą. Rozluźnij go do końca pałeczki, uważając, aby nie rozerwać skóry.
Za pomocą dłoni rozprowadź dużą ilość mieszanki rozmarynu pod skórą piersi oraz w dół uda i nogi. Rozetrzyj pozostałą część mieszanki rozmarynu na zewnątrz piersi. Użyj wykałaczek, aby uszczelnić skórę na odsłoniętym mięsie piersi.
Umieścić indyka na stojaku na patelni do pieczenia.
Dodaj około 1/4 cala wody na dno patelni. Piecz w rozgrzanym piekarniku 3 do 4 godzin lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna ptaka osiągnie 180 stopni F (80 stopni C).