Indyk i wegetariańskie klopsy Minis
MiniS z mięsem z indyka i warzyw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 9 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 17g białka, oraz 2G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, czosnek w proszku, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Z Indyka Wegetariańskie, BBQ Cheeseburger Meatloaf Minis, oraz Pizza Wegetariańska Minis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Za pomocą tarki pudełkowej zetrzyj cebulę na tarce do dużej miski.
Dodać indyka, brokuły cole slaw, owies, czosnek w proszku, sól, substytut jajka, i 1/4 szklanki ketchupu. Wymieszać do całkowitego wymieszania.
Linia 9 filiżanek 12-cup muffin patelni z kubków do pieczenia i / lub spray z nonstick spray. Równomiernie rozprowadzić mieszankę z indykiem i warzywami pomiędzy kubkami muffinek, a następnie dodać 1 łyżeczkę ketchupu.
Piec w piekarniku, aż firmy z lekko rumiane krawędzie, 30 do 35 protokół.
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Smacznego!