Indyk i pieczarkowy kremowy pomidor
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kremowego pomidora z indyka i grzybów. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pasta pomidorowa, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy Indyk Pieczarkowy Stroganoff, Kremowa zapiekanka z Oregano, pieczarkami i indykiem, oraz Indyk, Pieczarki, Pomidory.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Uwaga kucharza: w połowie tygodnia wymieszać resztki grzybów z pieczonego posiłku grzybowego.
W holenderskim piekarniku podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodać grzyby, rozmaryn, tymianek i liść laurowy i gotować, aż grzyby są lekko brązowe, o 7 do 8 protokół. Cebulę i czosnek wymieszać, doprawić solą i pieprzem, do smaku. Podnieść trochę ciepła i gotować 5 minut więcej. Wymieszać w pasty pomidorowej, sos Worcestershire i bulion. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Dodać indyka i ciepła, aż mieszanina pęcherzyków, a następnie wyłączyć ciepła i ostudzić. Przechowywać w lodówce w celu przygotowania posiłku.
Podgrzać sos, w przykrytym garnku, na średnim ogniu, następnie odkryć garnek i wymieszać ze śmietaną. Dusić na małym ogniu.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu. Posolić wodę i dodać gnocchi. Gotować, aż pływają, o 1 do 2 protokół.
Odcedzić gnocchi i je do garnka. Pozostałą 1 łyżkę masła wymieszać i doprawić nutą świeżo startej gałki muszkatołowej.
Podawać w płytkich miseczkach z dużą ilością grubego, kremowego sosu i serem.