Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szkliwionego indyka miodowo-limonkowego. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 46g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę farszu kuchennego, miód, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Honey Lime Glazed Salmon / / miód dla hunny, Łosoś szkliwiony Honey 'N' Lime, oraz Kurczak Glazurowany Limonkowo-Miodowy.
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać kminek i ancho w proszku; gotować 1 min., mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w 3 szklankach wody; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodać mieszanki farszu; dobrze wymieszać. Przykryć; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Odstawić 5 min.; puch z widelcem. Fajne 15 min.
6
W międzyczasie Usuń i wyrzuć szyję i podroby z ubytków indyka. Uwolnij nogi z pozycji schowanej, ale nie przecinaj pasma skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
7
Na patelni ułożyć indyka, pierś do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Piekarnik rozgrzać do 163°. Stuff indyka z mieszanką farszu; obrócić skrzydła do tyłu, aby utrzymać skórę szyi w miejscu. Pierś luźno przykryć folią, aby zapobiec przerostowi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piec 3 godziny, fastrygując od czasu do czasu sokami z patelni. Tymczasem połączyć opatrunek i 3 łyżki. każdy miód i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
10
Odkryj indyka; kontynuuj pieczenie 45 min. do 1 godziny lub do czasu zakończenia (165F), szczotkowanie mieszaniną opatrunkową przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
11
Wyjąć indyka z piekarnika; odstawić 15 min. przed rzeźbieniem. W międzyczasie usuń nadmiar tłuszczu z kapieli z indyka i wlej do rondla; dodaj pozostały sok z limonki i miód. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Podawać indyka z ciepłym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane