Indyk Easy Beginner z farszem
Indyk easy Beginner z farszem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 48g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka masła, selera, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łatwe Nadzienie Z Indyka, Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, oraz Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Opłucz indyka, Usuń podroby i umieść na płytkiej patelni.
Przygotować farsz zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu i powoli gotować i mieszać seler i cebulę do miękkości.
Do farszu wymieszać seler, cebulę i kawałki chleba tostowego, doprawić solą i pieprzem. Luźno czerpać farsz do jamy ciała indyka i jamy szyi. Natrzyj zewnętrzną część indyka olejem roślinnym.
Luźno przykryć indyka folią aluminiową i piec 3 1/2 do 4 godzin w nagrzanym piekarniku, aż najgrubsza część uda osiągnie 180 stopni F (85 stopni C), a wnętrze farszu osiągnie 165 stopni F (70 stopni C).
Usuń folię podczas ostatniego pół godziny gotowania, aby brązowo ptaka.