Indyjskie przyprawy z kurczaka i Chutney
Przepis Indian przyprawiony kurczak i Chutney może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 1 godzina i 25 minut. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt, sok z cytryny, kupiony chutney z mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako przyprawa przyjazna dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak po indyjsku z pomidorowym Chutney, Indyjskie kebaby z kurczaka z Kolendro-miętowym Chutney, oraz Indyjskie kury z rabarbarem Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki marynaty.
Umieść kurczaka w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności lub płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu.
Zalać marynatą kurczaka; obrócić do płaszcza. Uszczelnić worek lub przykryć naczynie; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
W 12-calowej patelni, gotować kurczaka i marynaty na średnim ogniu 15 do 20 minut, obracając raz, aż sok z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (165°F). Top z chutney.