Indyjski Pudding Ryżowy
Indyjski Pudding ryżowy może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Jeśli masz rodzynki, kokos, mielony kardamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Indyjski Pudding Ryżowy, Phirni (Indyjski Pudding Ryżowy), oraz Slow-Cooker Kheer (Indyjski Pudding ryżowy) na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż opłukać; dobrze odcedzić.
Ryż i mleko połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ryż będzie miękki i kremowy, często mieszając. Wymieszać z cukrem, kokosem i kardamonem; schłodzić.
Posypać migdałami i rodzynkami.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Field Recordings Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.