Indycze Pałeczki Papryka

Indycze Pałeczki Papryka
Indycze pałeczki papryka wymaga z grubsza 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 137g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1220 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.55 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skondensowanego kremu zupy grzybowej, cebula, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Spróbuj Kminek i papryka przetarte pałeczki z kurczaka, Asian BBQ Turkey Drumsticks, oraz Kung Pao Indycze Pałeczki Perkusyjne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszaj oliwę z oliwek i paprykę na patelni, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Umieść pokrywę na patelni do pieczenia lub przykryj folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Pastę z papryki pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż będzie pachnąca, około 15 minut. Cebulę i pieprz wymieszać z mieszanką papryki; dodać pałeczki z indyka, obracając się do płaszcza. Przykryj patelnię pokrywką lub folią aluminiową i wróć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze Pałeczki PerkusyjneIndycze Pałeczki Perkusyjne
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Kontynuuj pieczenie, aż indyk będzie bardzo miękki, a mięso odpadnie od kości, od 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Usuń kości, pozostawiając mięso na patelni i wymieszaj śmietanę z zupy grzybowej i białego wina. Gotować mieszaninę na średnim ogniu do gorąca, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn