Indycze Jajka Po Benedyktyńsku
Indycze jajka po benedyktyńsku mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 455 kalorii, 15g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz muffinki, ocet, Delikatesy z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indyk & Farsz Jajka Benedykt, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Jajka Benedykta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować sos hollandaise z masłem i wodą zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Miejsce 2-3 w. wody na dużej patelni z wysokimi bokami; dodać ocet. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować delikatnie. Rozbij zimne jajka, pojedynczo, do kubka lub spodka; trzymając kubek blisko powierzchni wody, wsuń każde jajko do wody.
Gotować, uncovered, aż białka są całkowicie ustalone i żółtka są nadal miękkie, o 4 protokół.
Kładziemy kawałek indyka na każdej połowie muffinki. Łyżką szczelinową wyjąć każde jajko z wody; umieścić nad indykiem. Top z boczkiem, szparagami i sosem holenderskim.