Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem

Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać imbir-Hoisin wołowiny i szalotki na chrupiące ciasta z makaronem spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 32 i kosztuje 53 grosze za porcję. Mieszanka polędwicy wołowej, piernik, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wołowina Hoisin z chrupiącym makaronem, Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami, oraz Placki ziemniaczano-łososiowe z imbirem i szalotkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnić czajnik 4-quart trzy czwarte pełne wodą i doprowadzić do wrzenia. Makaron gotować we wrzącej wodzie do miękkości, o 3 protokół, i odsączyć w durszlaku. Drobno posiekać białe i bladozielone części szalotki, zastrzegając ciemnozielone części. W misce wrzucić makaron z posiekanymi szalotki i 1 łyżka stołowa każdy z piernika i oleju, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Zielona CebulaZielona Cebula
MakaronyMakarony
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Aby gotować makaron "ciasta", w dużej patelni nonstick rozgrzać tyle oleju, aby pokryć dno patelni na umiarkowanym ogniu, aż do gorąca, ale nie palenie. Upuść trochę makaronu przez heaping łyżki (patrz uwaga, początek przepisu), równomiernie rozmieszczone, na patelni i widelcem rozłożone do postaci 1 1/2 cala koła. Gotować ciasta z makaronem, aż złoty i chrupiące, o 2 protokół z każdej strony. Szczypcami przenieś ciasta z makaronem jako gotowane na papierowe ręczniki do osuszenia. Dodać więcej ciasta z makaronem w ten sam sposób, dodając więcej oleju do patelni w razie potrzeby. Ciasta z makaronem można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
3
Pat polędwiczki suche i połówki wzdłuż.
4
Odciąć każdy kawałek na pół wzdłuż, tworząc 2 długie paski (łącznie 4 długie paski). W misce ubij razem sok z limonki, sosy hoisin i sojowe, a pozostałą łyżkę piernika. Umieść mieszaninę wołowiny i hoisin w zamykanej plastikowej torbie o dużej wytrzymałości. Marynować wołowinę, przykrytą i schłodzoną, przewracając worek raz lub dwa razy, co najmniej 1 godzinę i do
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos HoisinSos Hoisin
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć wołowinę z worka i przelać marynatę do małego rondla. Marynatę dusić 2 minuty i całkowicie ostudzić. SOS imbirowo-hoisin utrzymuje, przykryty i schłodzony, 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
MarynataMarynata
ImbirImbir
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
W ciężkim ogniu patelni 1/2 łyżka oleju na umiarkowanie wysokim ogniu, aż tylko palenie i brązowy wołowiny ze wszystkich stron, o 3 minut ogółem dla każdego kawałka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przełożyć wołowinę na małą płytką patelnię i gotować w środku piekarnika 10 do 12 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić na 20 minut. Wołowina może być gotowana 1 dzień wcześniej i schłodzona, przykryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Podczas gdy wołowina stoi, pokroić zarezerwowane zielenie scallion na 1 1/2-calowe cienkie paski julienne. Chill scallion greens, owinięte w zwilżonym ręcznikiem papierowym, co najmniej 10 minut i, w zamykanej plastikowej torbie, do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
11
Pokroić wołowinę w plastry o grubości 1/4 cala i na wierzchu każdego ciasta z makaronem z 1 plastrem. Top plastry wołowiny z około 1/4 łyżeczki sosu i kilka zieleni scallion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MakaronyMakarony
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn