Imbir-Limonka Wołowina Stir-Fry

Imbir-Limonka Wołowina Stir-Fry
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 3 i kosztuje 1,91 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz stek z polędwicy, cukier, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Imbir-Limonka Wołowina Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 5 składników w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj stek; gotować 4 protokół lub aż rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
4
Zdjąć z ognia; skropić równomiernie mieszanką imbirowo-wapienną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
WapnoWapno
5
W razie potrzeby udekorować cebulą i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
CebulaCebula
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia9
Magazyn