Imbir i wino gotowane gruszki z bitą śmietaną z dyni
Imbir i wino gotowane gruszki z bitą śmietaną z dyni może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.74 za porcję. 226 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką gruszki bosc, dynię, śmietanę do bicia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gruszki z granatu z pomarańczowo-imbirową bitą śmietaną Mascarpone, jabłecznik gotowane gruszki z bitą śmietaną cynamonową, oraz Chai gotowane gruszki z bitą śmietaną cynamonową.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podgrzewaj wodę, wino i cukier granulowany na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cytrynę, piernik i gruszki. Dusić 15 do 25 minut lub aż gruszki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Cytryna
Gruszka
3
Zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić do ostygnięcia.
4
Wyjmij gruszki z płynu do kłusowania; wyrzuć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
5
W średniej misce ubij śmietanę do ubijania, cukier puder i wanilię mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. W dużej misce wymieszaj dynię z 2 łyżkami bitej śmietany. Złóż pozostałą bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Do Bicia
Bita śmietana
Dynia
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
6
Aby służyć, łyżka dyni bitą śmietaną do 8 szklanek lub misek deserowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Dynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dodaj 1 pół gruszki do każdej szklanki; posypać okruchami ciastek.