Igloo z serkiem kremowym Pingwiny
Igloo z serkiem kremowym pingwiny to bezglutenowe przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwek, ser śmietankowy, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako bardzo niedroga przyprawa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Igloo z serkiem kremowym Pingwiny, Ice Blue Igloo i pingwiny, oraz Cream Cheese Penguins dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miska 1-litrowa z folią. W robocie kuchennym, miejsce ser Cheddar, ser pleśniowy, 1 pakiet zmiękczony ser śmietankowy, kawałki boczku, cebula i sos pieprzowy. Przykryć i przetworzyć, używając szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do dokładnego wymieszania. Naciśnij mieszaninę sera do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Odwróć mieszaninę sera na odwróconą szklaną płytkę lub płytkę ciasta, tworząc kształt igloo.
Usuń około 2 łyżki mieszanki sera z jednej strony, aby 2x2 1/2 cala łukowe drzwi.
Wytnij dwa 3/8-calowe plastry z końca bloku twardego twarogu; rezerwy. Beat pozostały Serek i mleko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż mieszane i gładkie. Płyta szklana Frost i igloo z mieszanką twarogu; gładka szpatułką. Narysuj linie przez igloo, używając wykałaczki, aby wyglądać jak bloki lodu.
Każdy plasterek twarogu reserved pokroić w 4 prostokąty. Użyj 6 do 8 prostokątów, aby utworzyć baldachim drzwi. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Aby zrobić pingwiny, Wytnij szczelinę od góry do dołu na każdej oliwce jumbo tylko z jednej strony. Włóż około 1 łyżeczki twarogu do oliwy, aby wypełnić jamę.
Pokroić marchewkę w plasterki 1/4 cala; wyciąć małe wycięcie z każdego plasterka marchwi, aby utworzyć stopy. Nacisnąć wycięcie wycinka w środku małej oliwki, aby utworzyć dziób (jeśli to konieczne, przebić oliwkę małym nożem do parkowania lub wykałaczką, aby zrobić otwór). Używając wykałaczki z falbanką, ułóż głowę (małą oliwkę), ciało (oliwkę jumbo) i stopy (plasterek marchwi), dostosowując tak, aby dziób, pierś z serem śmietankowym i wycięcie w plasterku marchwi. (Pingwiny będą stać lepiej, jeśli oliwki są ułożone w stos z większymi otworami skierowanymi w dół.)
Aby służyć, wyciąć kształt flagi z curl marchew i zabezpieczyć na wykałaczki; wstawić do góry igloo.
Dekoruj igloo rozmarynem, papryką i twarogiem.