Idealne Zapiekane Ostrygi
Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, idealne zapiekane ostrygi mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 26g tłuszczu i w sumie 280 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w około 45 minut. Wystarczy mieszanka masła, krakersów, soli i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ostrygi zapiekane II, Ostrygi Zapiekane, oraz Ostrygi Zapiekane.
Instrukcje
Połącz okruchy krakersów, masło, sól i pieprz; posyp jedną trzecią do natłuszczonego 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia. Ułóż połowę ostryg na okruchach. Na wierzch z kolejną trzecią mieszanką miękiszu i pozostałymi ostrygami.
Połącz śmietanę i sos Worcestershire; polej ostrygi. Na wierzch z pozostałą mieszanką miękiszu.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to moje najlepsze typy ostryg. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay]()
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.