Iced Spiced Pumpkin Spritz Cookies
Iced Spiced Pumpkin Spritz Cookies to Wegetariańskie przepis z 72 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 64 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, mleko, puree z dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Zapiekane i mrożone ciasteczka z dyni, Pumpkin Spice Spritz Cookies / Ciasteczka Dla Dzieci raka, oraz Mrożone Ciasteczka Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Beat brązowy cukier i masło razem w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż kremowy, 1 do 2 protokół. Beat dyni, jajko, i 2 łyżeczki ekstraktu wanilii do mieszaniny masła.
W misce wymieszać mąkę, 2 łyżki cynamonu, imbir, gałkę muszkatołową, proszek do pieczenia, goździki, ziele angielskie i sól.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny dyni i mieszaj, aż ciasto zostanie całkowicie połączone.
Napełnij prasę do ciastek ciasteczkami z dyni. Naciśnij ciasteczka 2-cale od siebie na blachach do pieczenia.
Piec ciasteczka w partiach w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną brązowieć, 5 do 8 minut.
Przenieś pliki cookie do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Cukier cukierniczy, mleko, syrop kukurydziany, 4 łyżeczki cynamonu i 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego ubić razem w misce do konsystencji lukru. Zanurz schłodzone ciasteczka w lukrze i delikatnie potrząśnij, aby usunąć nadmiar.
Na arkuszu woskowanego papieru umieść mrożone ciasteczka, podczas gdy lukier wyschnie.