Hummus Z Pieczonej Czerwonej Papryki
Pieczony Hummus z czerwonej papryki to bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 6G tłuszczu i w sumie 332 kalorie. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka oliwy z oliwek, tahini, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie middl eastern. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hummus Z Pieczonej Czerwonej Papryki, Hummus Z Pieczonej Czerwonej Papryki, oraz Hummus Z Pieczonej Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Broil red peppers 4 cale od ognia do skórki blister, około 5 minut. Szczypcami obróć paprykę o ćwierć obrotu. Podsmaż i obracaj, aż wszystkie strony będą pokryte pęcherzami i poczerniałe. Natychmiast umieść paprykę w misce; przykryj i odstaw na 15-20 minut.
Zdejmij i wyrzuć zwęgloną skórę.
Umieść paprykę w robocie kuchennym.
Dodaj fasolę, sok z cytryny, tahini, olej, czosnek i przyprawy; przykryj i przetwarzaj, aż się połączą.
Podawać z chlebem pita i krakersami.
W razie potrzeby udekoruj dodatkową fasolą.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na Hummus. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Graham Beck Bliss Nectar. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir