Hummus W Stylu Sera Pimento
Hummus w stylu sera Pimento to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jeśli masz pikantną brązową musztardę, pieprz cayenne, granulowaną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Pimento, Hot Pimento Cheese Dip, oraz Ser Pimento.
Instrukcje
Umieścić orzechy nerkowca w małej misce i przykryć je wodą. Pozostawić do moczenia co najmniej 2 godziny i do nocy.
Odcedzić orzechy nerkowca. Umieść połowę z nich w robocie wraz z połową ciecierzycy, jedwabne tofu, 4 łyżki pieprzu, i wszystkie pozostałe składniki. Proces, aż będzie tak gładki, jak można go uzyskać. Następnie dodać pozostałe orzechy nerkowca i ciecierzycy i puls około 10 razy, aż ciecierzyca i orzechy nerkowca są łamane, ale nie całkowicie gładkie. Sprawdź przyprawy i dodaj więcej czerwonego pieprzu i soli do smaku.
Przełożyć do miski i wymieszać pozostałe 2 łyżki pieprzu. Przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aby umożliwić smaki do mieszania.