Hummus koperkowy i tosty Pita
Przepis koperek Hummus i tosty Pita Kliny może zaspokoić swoje pragnienie middl Wschodniej w około 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 378 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kieszenie pita, jogurt, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hummus z czarnej fasoli z opiekanymi klinami Pita, Brązowy Hummus z soczewicy z prażonymi chipsami Pita, oraz Ogórek Pita Kliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w maszynce dodać 1 puszka fasoli, jogurt, oliwa z oliwek, sok z cytryny, koperek, kminek i papryka. Puls do gładkości.
Dodaj drugą puszkę fasoli i pulsuj, aż fasola zostanie włączona, ale nadal Gruba. Doprawić solą i pieprzem.
Każdą pita pokroić na 6 klinów i ułożyć na blasze do pieczenia.
Lekko posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i piec przez 5 minut lub do chrupkości.
Podawać z hummusem przyozdobionym koperkiem i papryką.