Hot Veggie and Cheese Hoagies
Ten przepis służy 8. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz brokuły różyczki, dressing, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Chili Cheese Hoagies, oraz Lżejszy pieczony Mac & Cheese aka Hidden Veggie Mac & Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. na nieutwardzonym arkuszu ciastek, umieścić bułki, pokroić boki do góry.
Piec 5 do 8 protokół lub do tosty.
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę i paprykę gotować w oleju 3 minuty, stale mieszając.
Dodać brokuły i grzyby; posypać bazylią i przyprawioną solą; dodać wodę. Przykryć; gotować od 3 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż brokuły będą chrupiące-miękkie.
Wytnij osiem 16x12-calowych kawałków folii. Folię spryskać sprayem do gotowania.
Mżawka dressing na wycięte boki tosty bułki.
Pokrój plastry sera, aby pasowały do kanapek.
Warstwa ser Havarti, mieszanka warzywna i ser Cheddar w bułki. Owinąć każdą kanapkę w folię.
Piec 10 do 15 minut lub aż ciepło i ser topi.