Hot game pie

Hot game pie
Hot game pie zajmuje około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 19,32 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1208 kalorii. Ten przepis z BBC Good Food wymaga mieszanki grzybów, cebuli, cebuli i liści laurowych. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Hot Pizza Dip + Big Game Banner wykonany z papierowych talerzy, Game Pie, oraz Take me out to the Ball Game Ice Cream Pie.

Instrukcje

1
Rozwiąż bażanty i wyciągnij nogi. Używając końcówki bardzo ostrego noża, odłącz nogi w miejscu, w którym uda łączą się z ciałem. Następnie odetnij filety z piersi z klatki piersiowej tak starannie, jak to możliwe i odstaw na bok. Wyrzucić resztę tuszy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni, brązowe nogi i sezon.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj marchewkę, cebulę i 2-3 gałązki tymianku, rozmaryn, liście laurowe i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wlać wino, zagotować, aby zmniejszyć o trzy czwarte, a następnie wymieszać z pomidorem czystym. Gotować przez 1-2 min, wlać 1,25 litra wody i doprowadzić do szybkiego wrzenia. Zgarnij tłuszcz i szumowiny, które wznoszą się na szczyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę do około 600 ml, około 15 minut. Odcedzić wywar i przelać z powrotem na patelnię. Gotować do zredukowania do około 300 ml. Możesz nadrobić do tego punktu 2 dni wcześniej lub zamrozić zapas na okres do 1 miesiąca. (Mięso z nóg nie jest używane w tym przepisie, ale można rozdrabniać
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zrób czysty seler. Podsmaż seler na maśle z 2 gałązkami rozmarynu na przykrytej patelni przez 15-20 minut, aż będzie miękki. Odrzuć rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podgrzej bulion, włóż małą chochlę do blendera lub robota kuchennego z selerem naciowym, a następnie zmiażdż do czystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Pokroić filety z piersi na duże kawałki i kłusować w magazynie przez 7 minut, aż po prostu firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
9
Wyjąć i odstawić na bok.
10
Dodać kiełbaski, gotować przez 8-10 minut, następnie usunąć i pokroić. Zdejmij zapas z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
11
Rozgrzać olej na dużej patelni i smażyć pancettę przez 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodać szalotki lub cebulę i trochę oleju, a następnie gotować przez kolejne 5 min. Przełóż mieszaninę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
13
Dodać więcej oleju do patelni i smażyć grzyby przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Dodaj do miski i wrzucić razem z rękami lub dużą łyżką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
15
Na patelnię wrzucić pasternak z miodem i liśćmi gałązki tymianku. Doprawić i gotować przez 5-7 minut, wyrzucić tymianek i wyjąć do miski wraz z mięsem. Posiekaj gałązkę tymianku, rozmarynu i pietruszki, dodaj do miski i wrzuć wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Podgrzać bulion i wymieszać w 1 łyżce czystego selera i musztardy. Pozostałą czystą łyżkę do dna głębokiego prostokątnego naczynia o wymiarach 22 x 10 cm. Nadzienie przełożyć na wierzch, a następnie zalać wywarem. Nadziewane ciasto można przykryć folią spożywczą i schłodzić do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
17
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
18
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką desce do grubości 1 monety. Ubij żółtka, aż będą gładkie i posmaruj je wokół krawędzi naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
19
Ułożyć ciasto na wierzchu i nacisnąć krawędź, aby uszczelnić. Za pomocą ostrego noża odetnij nadmiar, a następnie szczyp krawędzie, aby zacisnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
20
Pędzel równomiernie z większą ilością glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
21
Wyciąć kilka małych owalnych kształtów, nacinać ślady liści w dół środka i szczypać końce. Wyłożyć na ciasto i polać jajkiem. Ułożyć gałązki tymianku na wierzchu i zmiażdżyć na płatkach soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
22
Piec ciasto przez 10 minut, następnie zmniejszyć ogień do 180C / wentylator 160C / gaz 4 i piec przez kolejne 20-25 minut, aż złoty i chrupiące. Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu

Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Snake River późne żniwa Riesling z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Snake River Późne Żniwa Riesling
Snake River Późne Żniwa Riesling
Wykonane z winogron pozostawionych do powieszenia na winorośli w naszej winnicy Arena Valley, późne zbiory Riesling to nasze oryginalne wino deserowe. Nasz 2011 ma limeade nos z nutą minerałów i miodowe wykończenie. Ciesz się tym winem z deserami owocowymi lub jako orzeźwiający aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn