Hot game pie zajmuje około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 19,32 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1208 kalorii. Ten przepis z BBC Good Food wymaga mieszanki grzybów, cebuli, cebuli i liści laurowych. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Hot Pizza Dip + Big Game Banner wykonany z papierowych talerzy, Game Pie, oraz Take me out to the Ball Game Ice Cream Pie.
Instrukcje
1
Rozwiąż bażanty i wyciągnij nogi. Używając końcówki bardzo ostrego noża, odłącz nogi w miejscu, w którym uda łączą się z ciałem. Następnie odetnij filety z piersi z klatki piersiowej tak starannie, jak to możliwe i odstaw na bok. Wyrzucić resztę tuszy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni, brązowe nogi i sezon.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj marchewkę, cebulę i 2-3 gałązki tymianku, rozmaryn, liście laurowe i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wlać wino, zagotować, aby zmniejszyć o trzy czwarte, a następnie wymieszać z pomidorem czystym. Gotować przez 1-2 min, wlać 1,25 litra wody i doprowadzić do szybkiego wrzenia. Zgarnij tłuszcz i szumowiny, które wznoszą się na szczyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę do około 600 ml, około 15 minut. Odcedzić wywar i przelać z powrotem na patelnię. Gotować do zredukowania do około 300 ml. Możesz nadrobić do tego punktu 2 dni wcześniej lub zamrozić zapas na okres do 1 miesiąca. (Mięso z nóg nie jest używane w tym przepisie, ale można rozdrabniać
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zrób czysty seler. Podsmaż seler na maśle z 2 gałązkami rozmarynu na przykrytej patelni przez 15-20 minut, aż będzie miękki. Odrzuć rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podgrzej bulion, włóż małą chochlę do blendera lub robota kuchennego z selerem naciowym, a następnie zmiażdż do czystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Pokroić filety z piersi na duże kawałki i kłusować w magazynie przez 7 minut, aż po prostu firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
9
Wyjąć i odstawić na bok.
10
Dodać kiełbaski, gotować przez 8-10 minut, następnie usunąć i pokroić. Zdejmij zapas z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
11
Rozgrzać olej na dużej patelni i smażyć pancettę przez 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodać szalotki lub cebulę i trochę oleju, a następnie gotować przez kolejne 5 min. Przełóż mieszaninę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Na patelnię wrzucić pasternak z miodem i liśćmi gałązki tymianku. Doprawić i gotować przez 5-7 minut, wyrzucić tymianek i wyjąć do miski wraz z mięsem. Posiekaj gałązkę tymianku, rozmarynu i pietruszki, dodaj do miski i wrzuć wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Podgrzać bulion i wymieszać w 1 łyżce czystego selera i musztardy. Pozostałą czystą łyżkę do dna głębokiego prostokątnego naczynia o wymiarach 22 x 10 cm. Nadzienie przełożyć na wierzch, a następnie zalać wywarem. Nadziewane ciasto można przykryć folią spożywczą i schłodzić do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
17
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
18
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką desce do grubości 1 monety. Ubij żółtka, aż będą gładkie i posmaruj je wokół krawędzi naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
19
Ułożyć ciasto na wierzchu i nacisnąć krawędź, aby uszczelnić. Za pomocą ostrego noża odetnij nadmiar, a następnie szczyp krawędzie, aby zacisnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
20
Pędzel równomiernie z większą ilością glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
21
Wyciąć kilka małych owalnych kształtów, nacinać ślady liści w dół środka i szczypać końce. Wyłożyć na ciasto i polać jajkiem. Ułożyć gałązki tymianku na wierzchu i zmiażdżyć na płatkach soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
22
Piec ciasto przez 10 minut, następnie zmniejszyć ogień do 180C / wentylator 160C / gaz 4 i piec przez kolejne 20-25 minut, aż złoty i chrupiące. Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Snake River późne żniwa Riesling z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.