Hot Crab Dip

Hot Crab Dip
Gorący Dip krabowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,47 zł za porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, krakersy, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na gładką masę wymieszać serek śmietankowy, śmietanę, ostry sos, przyprawę krabową i czosnek. doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podgrzać mieszankę twarogu na średnim ogniu, aż się ogrzeje, stale mieszając, 2 do 3 minut. Złóż kraba, szalotki, pietruszka i sok z cytryny i ogrzać do ogrzania przez, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
KrabKrab
3
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn