Gorący Dip krabowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, ząbek czosnku, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem krabów, migdały i krakersy w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z krabem.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.