Hot Artichoke Dip to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Ta przystawka ma 779 kalorii, 17g białka, oraz 75 g tłuszczu na porcję. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy serca, parmezan, majonez, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.
Instrukcje
1
W bezpiecznej misce piekarnika, połączyć karczochy serca, chile papryka, papryka pimento, majonez, Monterey Jack ser i prawie wszystkie z parmezanem; posypać pozostały parmezan na górze. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Trójkolorowe Chipsy Taco
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W Czekoladzie
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub do lekko rumiane.