Horenso No Goma Miso AE (szpinak z sosem sezamowym Miso)
Horenso No Goma Miso AE (szpinak z sosem sezamowym Miso) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pastę miso, japońską pastę sezamową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso, Brokuły gotowane na parze z sosem Miso-sezamowym, oraz Szparagi smażone w sosie sezamowo-Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Szpinak blanszujemy partiami przez 30 sekund i odcedzamy. Wykręć blanszowany szpinak, aby usunąć jak najwięcej wody.
Szpinak posiekać i umieścić w dużej misce.
W małej misce, ubij razem pastę sezamową, pastę miso, wodę i sos sojowy, aż dobrze się połączą.
Dodaj sos sezamowy do szpinaku i wrzucić do herbu.
Posypać sezamem i podawać.