Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego

Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego
Ten przepis służy 24 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, skrobię kukurydzianą, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż patelnię muffin z 24 regularnymi wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż rozdrobniony kokosowy na blasze do pieczenia i lekko tosty w piekarniku na złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Wyjąć i ostudzić.
4
W misce elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek połączyć cukier, mąkę uniwersalną, mąkę tortową, proszek do pieczenia i sól. Na małej prędkości, dodać masło w małych kawałkach. Następnie dodajemy jajka po kolei, a następnie białka. W małej misce, połączyć mleko i ekstrakt kokosowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać mieszaninę do miski i wymieszać do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Napełnij wkładki cupcake około połowy pełne z ciasta i piec, aż babeczki są ustawione i wykałaczka jest usuwana czysto, 20 do 25 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Po ostygnięciu wyrzeźbić płytką dziurę w każdej babeczce i wypełnić nadzieniem z kremu kokosowego. Następnie zamrozić babeczki kremem z serem śmietankowym i udekorować prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
W garnku o dużym dnie podgrzać śmietanę, cukier i masło, aż cukier stopi się i mieszaninę połączy. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, 1 łyżkę wody i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Mieszankę skrobi kukurydzianej ubić do gorącej cieczy i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie mieszanki do zgęstnienia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Zdjąć z ognia i wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
11
Pozostawić mieszaninę do całkowitego ostygnięcia przed użyciem.
12
W misce elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe i ser śmietankowy, aż będą puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
13
Dodać ekstrakt waniliowy i sól. Stopniowo dodawać cukier puder aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn