Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego
Ten przepis służy 24 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, skrobię kukurydzianą, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż patelnię muffin z 24 regularnymi wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie Polenty
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż rozdrobniony kokosowy na blasze do pieczenia i lekko tosty w piekarniku na złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Kokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Wyjąć i ostudzić.
4
W misce elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek połączyć cukier, mąkę uniwersalną, mąkę tortową, proszek do pieczenia i sól. Na małej prędkości, dodać masło w małych kawałkach. Następnie dodajemy jajka po kolei, a następnie białka. W małej misce, połączyć mleko i ekstrakt kokosowy.
Dodać mieszaninę do miski i wymieszać do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Napełnij wkładki cupcake około połowy pełne z ciasta i piec, aż babeczki są ustawione i wykałaczka jest usuwana czysto, 20 do 25 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Po ostygnięciu wyrzeźbić płytką dziurę w każdej babeczce i wypełnić nadzieniem z kremu kokosowego. Następnie zamrozić babeczki kremem z serem śmietankowym i udekorować prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Pokroić Na Kawałki
Posypka W Kształcie Serca
8
W garnku o dużym dnie podgrzać śmietanę, cukier i masło, aż cukier stopi się i mieszaninę połączy. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, 1 łyżkę wody i ekstrakt waniliowy.