Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Krab nadziewany homarem z cytrusowym winegretem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pietruszkę, homary maine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać płatki kukurydziane można śledzić to danie główne z Cornflake-Chocolate-Chip-Marshmallow Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogon Homara Nadziewany Krabem, Sałatka z kraba z ciecierzycy z cytrusowym winegretem, oraz Łosoś Faszerowany Krabem Z Sosem Homarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować farsz, por ugotować we wrzącej wodzie 2 minuty.
Odcedzić i zanurzyć por w lodowatej wodzie; odcedzić. Osuszyć ręcznikiem papierowym.
Umieścić por, papryka, kukurydza, i Krab w dużej misce; wrzucić delikatnie połączyć.
W małej miseczce wymieszać majonez i kolejne 4 składniki (przez białko jaja) mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę majonezu do mieszaniny krabów; wrzucić delikatnie do herbu. Delikatnie złożyć natkę pietruszki i estragon; odstawić.
Aby przygotować homara, przynieś 5 litrów wody do wrzenia w 8-litrowym garnku; zanurz 2 homary na Głowę, 1 na raz, w wodzie. Wróć do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Usunąć homary z patelni za pomocą szczypiec; dobrze spuścić. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 homarami. Fajne homary lekko.
Usuń pazury; umieść pazury na blasze do pieczenia.
Pokrój homary na pół wzdłuż; Wyczyść górną jamę homarów, pozostawiając białe mięso nienaruszone.
Ułóż połówki homara, pokrój boki w górę, na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania; łyżka 1/2 szklanki farszu do oczyszczonej górnej wnęki każdej połowy homara. Top farsz w każdej połowie homara z 1 łyżką płatków kukurydzianych, i lekko płaszcz sprayem do gotowania.
Umieść blachę do pieczenia z pazurami na Dolnym stojaku w piekarniku; umieść galaretkę z nadziewanymi połówkami homara na górnym stojaku w piekarniku.
Piec w 375 przez 20 minut lub do połowy homara są zrobione i farsz jest lekko rumiane.
Wyjąć połówki homara z piekarnika; przykryć i ogrzać.
Piec pazury dodatkowe 10 minut lub do momentu zakończenia. Lekko ostudzić pazury; usunąć mięso z gotowanych pazurów.
Aby przygotować vinaigrette, połącz sok pomarańczowy i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Podawać vinaigrette z homarem.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki). Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)]()
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Ten Chablis ujawnia białe nuty owocowe, takie jak brzoskwinia, i ma trwałą strukturę mineralną. W ustach kamienne uczucie, które jest tak typowe dla Chablis, sprawia, że jest to okrągłe i czyste wino.Podawać między 53-57 ° F. To wino powinno być wietrzone lub dekantowane przed degustacją.