Homar Bisque

Homar Bisque
Homar Bisque jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 46 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, mleka, homara i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara, Homar Bisque, oraz Homar Bisque.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę; gotować 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać mleko i Neufchatel; gotować 5 min. lub dopóki Neufchatel nie stopi się, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
NeufchatelNeufchatel
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Pozostałe składniki wymieszać; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (pół butelki)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (pół butelki)
Skomplikowany nos z nutami kwiatowymi, owocowymi i mineralnymi, które są naśladowane na jego orzeźwiającym podniebieniu. Zielone jabłko, skórka cytrynowa i kwasowość soli. Pyszne.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn