Holiday Honey Ham Glaze
Holiday Honey Ham Glaze może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 624 kalorie, 46g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Mieszanka syropu kukurydzianego, szynka, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Wakacyjna Glazura Żurawinowa, Szynka wędzona ze słodką wakacyjną glazurą, oraz Świąteczny Miód dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieścić masło w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, i kuchenka mikrofalowa na małej mocy, aż masło jest bardzo miękkie i lekko stopiony.
Wlać syrop kukurydziany, miód i melasę i wymieszać do gładkiej, jasnobrązowej mieszaniny.
Ocena szynki w diamentowym wzorze o głębokości około 1/4 cala ostrym nożem. Szczoteczką do ciasta obficie polewamy szynkę szkliwem.
Umieść szynkę na patelni i przykryj folią aluminiową, uważając, aby nie dotykać szynki folią.
Piecz szynkę przez 1 godzinę i 10 minut( 10 minut na Funt), usuwając namiot foliowy co 20 minut, aby ponownie zalać szynkę glazurą.
Wyjmij namiot foliowy i włącz brojler piekarnika. Podsmaż szynkę, aż szkliwo lekko przyciemni, około 10 minut.
Wyjąć szynkę z piekarnika, odstawić około 10 minut, następnie pokroić i podawać.