Holenderskie Ciasto Gruszkowe

Holenderskie Ciasto Gruszkowe
Need a deser wegetariański? Holenderski Pear Pie może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 355 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Gruszka, Gruszka Dutch Baby, oraz Vanilla Pear Dutch Baby.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza do ciasta; nie kłuć skorupy. Ostrożnie wyłożyć ciasto podwójną grubością folii, delikatnie dociskając folię do dołu i boku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Niech folia rozciąga się na krawędzi, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec 10 minut. Ostrożnie wyjąć folię; piec od 2 do 4 minut dłużej lub do momentu, gdy ciasto zacznie brązowieć i stanie się gotowe. Jeśli pęcherzyki skórki, delikatnie wcisnąć pęcherzyki z tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać składniki nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlać do ciepłej pieczonej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
W średniej misce wymieszać składniki polewy z blenderem do ciast lub widelcem, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy; posypać polewą równomiernie nadzieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec 40 do 50 minut lub do góry jest jasny złoty brąz. Po 30 minutach pieczenia przykryj wierzch ciasta folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Schłodzić co najmniej 30 minut przed podaniem. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn