Holenderskie Ciasteczka Migdałowe
Need a deser wegetariański? Holenderskie ciasteczka migdałowe mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. Mieszanka ekstraktu z migdałów, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj 100% pełnoziarniste Holenderskie Kruidnootjes (lub Holenderskie ciasteczka piernikowe), Dzieci Holenderskie Morelowo-Migdałowe, oraz Truskawka i Jagoda migdał holenderski dziecko dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier. Ubić w jajkach i wyodrębnić.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub aż łatwy w obsłudze.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 1/4 cala. grubość; cięte z mąką 2-w. okrągła foremka do ciastek.
Umieść połowę kółek 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia. Pokruszyć 1/2 łyżeczki pasty migdałowej na każdej; wierzch z pozostałymi kółkami. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Wytnij małą szczelinę w górnej części każdego ciastka.
Pędzel z białkiem jajka. Wciśnij migdał w każdą szczelinę.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.