Holenderskie Ciasteczka
Holenderskie ciasteczka to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, skracanie, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj 100% pełnoziarniste Holenderskie Kruidnootjes (lub Holenderskie ciasteczka piernikowe), Dutch Ice Box Cookies, oraz Holenderskie Ciasteczka Przyprawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, trzy przyprawy i odstawić.
Wymieszać do wymieszania, skrócenie, cukier, melasa i kwaśne mleko. Do tego dodać mieszaninę mąki, orzechy włoskie, rodzynki i cytron.
Wymieszać, aż dobrze połączone.
Ciasto obrócić na duży arkusz woskowanego papieru lub folii. Kształt w rolkę o średnicy 2 cali. Owinąć w papier lub folię i przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc (lub nawet do dwóch tygodni).
Około 15 minut przed czasem pieczenia, włącz piekarnik i podgrzewaj do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Pokrój schłodzone ciasto o grubości 3/8 cala i umieść na nasmarowanym arkuszu ciastek.
Piec około 15 minut lub aż gotowe.