Holenderski Deser Jabłkowy
Holenderski deser jabłkowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka orzechów, masła, mocno brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy), oraz Holenderska Szarlotka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. W średniej misce połącz jabłka, słodzone mleko skondensowane i cynamon.
W dużej misce, pokroić 1/2 szklanki masła do 1 szklanki biszkopt wymieszać, aż kruchy. Wymieszać z mieszanką jabłkową.
Wlać do natłuszczonej 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
W małej misce, połączyć pozostałe 1/2 szklanki biszkopt wymieszać i brązowy cukier; pokroić w pozostałych 2-łyżka masła, aż crumbly.
Posypać równomiernie mieszanką jabłkową.
Piec 1 godzinę lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło z lodami w razie potrzeby. Resztki przechowywać w lodówce.