Hoisin wieprzowina i Snow Pea Stir-Fry może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paprykę, sos hoisin, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hoisin Pork & Snow Pea Stir Fry, Smażyć jagnięcinę Hoisin z nerkowcami i groszkiem śnieżnym, oraz Hoisin szkliwione szaszłyki z kurczaka z brokułami i groszkiem śnieżnym Stir Fry.
Instrukcje
1
Przygotuj makaron ryżowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Sól
2
Odcedzić i ogrzać.
3
Połączyć 1 łyżkę sosu sojowego i wieprzowiny, podrzucając do płaszcza. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
Wieprzowina
4
Połączyć pozostałe 1 łyżka sosu sojowego, bulion, hoisin, skrobia kukurydziana, i miód w średniej misce, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Sos Sojowy
Sos Hoisin
Bulion
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju sezamowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj mieszankę wieprzową na patelnię; smażyć 3 minuty lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj pozostały 1 łyżeczkę oleju sezamowego na patelnię. Wymieszać w grochu, papryka, imbir, i czosnek; smażyć 30 sekund. Powrót mieszankę wieprzową na patelnię; wymieszać mieszaninę bulionu. Dusić 2 minuty lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu.