Hershey Bar Bundt Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Hershey Bar Bundt. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 385 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier granulowany, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hershey Bar Cake, Hershey ' s Bar Cake, oraz Klasyczny Tort Barowy Hershey.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 10 cal tube pan lub 12 Cup Bundt pan lub około 16 mini Bundt pans.In dużą miskę do miksowania, ubić masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawać jajka, po jednym na raz, dobrze kremując po każdym dodaniu.
Dodaj wanilię i roztopioną czekoladę.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z syropem czekoladowym.
Piec 1 godzinę i 20 minut, lub do testów ciasto zrobić. Schłodzić na patelni 10 minut. Skręć na stojaku z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Jeśli co Mini Bundts, piec przez 25 minut w 163°.
Skropić lukrem z twarogiem lub po prostu odkurzyć cukrem pudrem.