Herbed Veggie Platter
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Herbed Veggie Platter spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. Mieszanka soli cebuli, pomidory, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Półmisek wegetariański, Talerz Wegetariański Tex-Mex, oraz Penguin Veggie Platter.
Instrukcje
Na dużym okrągłym talerzu z kuchenką mikrofalową ułóż kalafior, brokuły i cukinię. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 5-1 / 2 minut lub do chrupkiego przetargu, mieszając od czasu do czasu; odcedzić.
W małej misce mikrofalowej, połączyć masło, tymianek, pietruszka i cebula sól. Przykryć i podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 45 sekund lub do momentu rozpuszczenia masła.
Ułóż pomidory na talerzu.
Mieszankę maślaną skropić warzywami, posypać serem. Gotować, odkryte, na wysokiej przez 1-2 minuty lub do ogrzania.