Herbed Ser Chleb Francuski

Herbed Ser Chleb Francuski
Herbed ser francuski chleb jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz częściowo odtłuszczony ser ricotta, pietruszkę, szczyptę mielonego pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Herbed Chleb Francuski, Herbed Chleb Francuski, oraz Herbed Chleb Francuski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników; dobrze wymieszać. Pokroić chleb na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Masę serową rozprowadzić równomiernie na pokrojonych bokach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) przez 5 minut lub aż chleb jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia8
Magazyn