Herbed Ricotta Bruschettas
Herbed Ricotta Bruschettas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 880 kalorii, 16G białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szalotki, oliwa z oliwek, koperek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Ricotta Bruschettas, Herbed Ricotta Bruschetta, oraz Herbed Ricotta Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill węglowy z gorącymi węglami lub przekręć grill gazowy na średnie ciepło.
Połączyć ricottę, szalotki, koperek, szczypiorek, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i odstawić.
Pokrój chleb na pół i pokrój każdą połowę na 6 grubych kromek, aby w sumie 12 kromek.
Gdy grill jest gorący, posmaruj chleb oliwą z oliwek i grilluj z każdej strony przez 1 1/2 do 2 minut, aż lekko się zarumienią.
Wyjąć z grilla i natrzeć każdą kromkę chleba pokrojoną stroną ząbka czosnku.
Posypać solą i pieprzem i rozprowadzić z herbed ricotta.
Podawać 2 ciepłe plastry na osobę z zieloną sałatką na boku.
Ustaw duże sito na głębokiej misce. Zwilżyć 2 warstwy gaznicy wodą i osadzić Sito z gazą.
Mleko i śmietanę wlać do garnka ze stali nierdzewnej lub emaliowanego, takiego jak Le Creuset. Wymieszać z solą. Doprowadzić do pełnego wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Wyłączyć ogień i wymieszać z octem. Pozostawić mieszaninę na 1 minutę, aż się zsiadnie. Dzieli się na grube części (twarogi) i mleczne części (serwatka).
Wlać mieszaninę do sitka wyłożonego gazą i pozostawić do spuszczenia do miski w temperaturze pokojowej przez 20 do 25 minut, czasami odrzucając płyn, który zbiera się w misce. Im dłużej pozostawisz mieszaninę spuszczoną, tym grubsza ricotta. (Mam tendencję do lubienia mojego po grubszej stronie, ale niektórzy wolą go moister.)
Przełóż ricottę do miski, odrzucając gazę i pozostałą serwatkę. Zużyć natychmiast lub przykryć folią i przechowywać w lodówce. Ricotta będzie przechowywać w lodówce przez 4 do 5 dni.
Umieścić warzywa sałatkowe w dużej misce.
W małej misce wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Wlać wystarczająco dużo sosu na sałatkę zwilżyć. Rzucaj i podawaj.