Herbed pulpety z indyka
Herbed klopsiki z indyka to danie główne, które serwuje 5. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 641 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, oliwę z oliwek, cebulę i czosnek passata i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Herbed Pulpety Z Indyka, Herbed Pulpety z indyka i żurawinowy SOS Barbeque, oraz Pulpety z indyka śródziemnomorskiego z sosem Herbed jogurt.
Instrukcje
Przełóż okruchy do dużej miski, a następnie wymieszaj z mlekiem, aż okruchy wchłoną płyn.
Dodać mielone, 1 łyżeczkę oregano i połowę natki pietruszki, następnie doprawić i wymieszać widelcem. Użyj mokrych rąk, aby uformować 30 klopsików.
Rozgrzać olej w dużej patelni nieprzywierającej, a następnie brązowe klopsiki przez 5 minut, obracając się gotować na całym.
Wlać passatę, cukier, Pozostałe oregano i większość pozostałej pietruszki. Dobrze wymieszać, następnie gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut, aż klopsiki zostaną po prostu ugotowane.
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie z instrukcją pakowania. Doprawić sosem, łyżką klopsiki i sos na makaron, a następnie posypać pozostałą natką pietruszki.