Herbed Pieczeń Wieprzowa
Herbed pieczeń wieprzowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Herbed Pieczeń Wieprzowa, Herbed Schab Pieczony, oraz Herbed Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
Świeże zioła włóż pod sznurki pieczenia lub natrzyj suszone zioła na mięso.
Rozgrzać olej w patelni żaroodpornej na średnim ogniu, aż się połyska.
Dodaj pieczeń i brązowy ze wszystkich stron, o 15 protokół.
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Pieczeń posypać solą i pieprzem.
Umieść patelnię w piekarniku i gotować 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 155 F w środku pieczenia.
Wyjąć z piekarnika. Przykryj luźno folią i pozostaw 15 minut, aby mięso zakończyło gotowanie. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić. Łyżka soków na patelni na pokrojonym mięsie.