Herbed Pieczeń Jagnięca

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Herbed pieczeń jagnięcina może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Herbed Pieczeń Jagnięca, Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, oraz Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym.
Instrukcje
Świeże zioła włóż pod sznurki pieczenia lub natrzyj suszone zioła na mięso.
Rozgrzać olej w patelni żaroodpornej na średnim ogniu, aż się połyska.
Dodaj pieczeń i brązowy ze wszystkich stron, o 15 protokół.
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Pieczeń posypać solą i pieprzem.
Umieść patelnię w piekarniku i gotować 60 minut lub aż natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 125 F (dla medium).
Wyjąć z piekarnika. Przykryj luźno folią i pozostaw 15 minut, aby mięso zakończyło gotowanie. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić. Łyżka soków na patelni na pokrojonym mięsie.