Herbed Oat Pan Bread
Herbed Oat Pan chleb może być tylko chleb szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczenie Chleba: Herbed Ciasto Chleb, Herbed Bread, oraz Herbed Bread Crumbs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce zalać płatkami wrzącą wodą.
Odstawić, aż mieszanina ostygnie do 120°-130°, mieszając od czasu do czasu.
W dużej misce, połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, cukier, drożdże i sól. Ubić mieszankę owsianą do zwilżenia.
Dodaj jajko. Beat na średniej prędkości przez 3 minuty. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować sztywne ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut. Przykryć i odstawić na 15 minut.
Rozwal ciasto. Naciśnij ciasto do nasmarowanej 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 45 protokół.
Posmarować 4 łyżkami roztopionego masła.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut.
Posmaruj pozostałym masłem.
Połączyć ser, bazylia, czosnek w proszku i oregano; posypać chlebem.
Piec 10-15 minut dłużej lub do złotego koloru.