Herbed Fish Cakes z zielonym sosem chrzanowym

Herbed Fish Cakes z zielonym sosem chrzanowym
Herbed Fish Cakes z zielonym sosem chrzanowym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kolendrę, filety z basu w paski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Placki Rybne Z Sosem Herbowanym (Po Niemiecku), New England Fish Cakes with Herbed Tatar Sauce, oraz Cytrynowo-Chrzanowe Ciasta Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia obramowana blachą do pieczenia z folią. Za pomocą / on wyłącza, drobno posiekać 1/2 ryby w procesorze( nie puree do wklejania); przenieść do miski. Powtórz z pozostałymi rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać w cebuli, pietruszka, kolendra, 3 1/2 łyżki oleju, sól, i pieprz. Używając mokrych rąk i hojnych 1/4 filiżanki dla każdego, kształtuj mieszaninę w 3x2x1 / 2-calowe ciasta. Ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, smażone ciasta, aż nieprzezroczyste w centrum, dodając więcej oleju na patelni przez łyżki stołowe w razie potrzeby, o 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieś na talerz.
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z sosem chrzanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia12
Magazyn