Herbed Breadsticks
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj ziołowych paluszków chlebowych. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 16G tłuszczu i w sumie 300 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś masło i dodatkowy parmezan, sól czosnkową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Herbed Breadsticks, Herbed Breadsticks, oraz Dziecięce paluszki chlebowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj 2 szklanki mąki, mąki kukurydzianej, drożdży, soli czosnkowej, włoskiej przyprawy i cebuli w proszku. W małym rondelku podgrzej mleko i masło do 120°-130°.
Dodaj do suchych składników; ubijaj tylko do zwilżenia.
Dodaj jajka; ubijaj, aż będzie gładkie. Dodaj parmezan i tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Nie ugniataj (ciasto będzie lepkie). Przykryj i odstaw na 15 minut.
Podziel ciasto na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdą porcję w 10 cali. kwadrat.
Miejsce 2. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce na 30 minut.
Piec w temperaturze 375° przez 13-15 minut lub na złoty kolor.
Posmaruj roztopionym masłem; posyp dodatkowym parmezanem.