Herbatniki Cynamonowo-Rodzynkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek cynamonowo-rodzynkowych. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 709 kalorii, 12g białka, oraz 33g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, maślankę, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cynamonowe Herbatniki Z Rodzynkami, Herbatniki Cynamonowo-Rodzynkowe, oraz Cynamonowe Herbatniki Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz złote rodzynki, zmielony cynamon i posiekane orzechy pekan z mąką.
Masło pokroić ostrym nożem lub blenderem do ciast na plastry o grubości 1/4 cala.
Posypać plastry masła na mąkę; wrzucić masło z mieszaniną mąki.
Masło pokroić w mąkę blenderem do ciasta, aż będzie kruche i mieszanina przypomina mały groszek. Przykryć i schłodzić 10 minut.
Dodać 1 1/4 szklanki maślanki, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 lub 4 razy, stopniowo dodając w razie potrzeby dodatkową mąkę. Z mąką ręce, naciśnij lub poklepać ciasto do prostokąta o grubości 3/4 cala (około 9 x 5 cali).
Wierzch ciasta posypać dodatkową mąką. Zagnieść ciasto na siebie w 3 sekcjach, zaczynając od 1 krótkiego końca. (Fold ciasto prostokąt jakby składane kawałek papieru wielkości litery.) Powtórz cały proces jeszcze 2 razy, zaczynając od naciśnięcia na prostokąt ciasta o grubości 3/4 cala (około 9 x 5 cali).
Naciśnij lub pat ciasto do 1/2-cala grubości na lekko mąki powierzchni; cut z 2-calowy okrągły nóż, i miejsce, obok siebie, na pergaminie wyłożone lub lekko nasmarowane galaretki roll pan. (Rund ciasta powinny dotykać.)
Piec w 450 przez 13 do 15 minut lub do lekko rumiane. Wymieszać 1/2 szklanki cukru pudru i 2 łyżki. maślanka na gładką masę.
Mżawka na ciepłych herbatnikach.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy białej lilii samozbierającej się mąki z pszenicy miękkiej.