Hearty Ham Bochenek

Hearty Ham Bochenek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj obfitego Bochenka szynki. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej wieprzowiny, jajek, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Obfity Bochenek Owsiany, Obfity Bochenek Owsiany, oraz Hearty Pizza Bochenek podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz krakersy, mleko, jajka i pieprz. Pokruszona szynka i wieprzowina na mieszankę i dobrze wymieszać. Naciśnij na 9-in. x 5 po. Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godziny lub aż termometr odczyta 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W międzyczasie składniki sosu połączyć w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty. Baste Bochenek sporadycznie po pierwszych 20 minutach pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn