Havarti-Fondue Cheddar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Fondue Havarti-Cheddar. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera havarti, złota mąka, ostry ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fondue Havarti z rozmarynem Crostini, Havarti Cheddar Kale omlet z boczkiem, oraz Kremowa zupa Kapustna Havarti z grzankami Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj sery i mąkę. Wstrząsać, aż ser pokryje się mąką. W garnku do fondue rozgrzać bulion i mleko tylko na wolnym ogniu.
Dodać mieszaninę sera, około 1 szklanki na raz, mieszając trzepaczką do rozpuszczenia. Gotować na ogrzanym / gotować na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z pomidorami i cebulą.
Utrzymuj ciepło na ciepłym / gotuj na wolnym ogniu.
Podawać z paluszkami chlebowymi i warzywami.